Nii saab sinust võitja! 10 Jun

Igaühel meist on eesmärke, mida soovime oma elus saavutada või tegevusi, milles soovime kõige paremad olla. Olgu selleks siis soovkaalu saavutamine või hoopis Tartu Maratoni läbimine. Siit sulle nõuandeid, kuidas saaksid oma eesmärke ühes võitja mentaliteediga saavutada.

1. Õpi tagasilöökidest

Oluline on omandada oskus oma tagasilöökidest õppida. Kui suudad eksisamme aksepteerida, saad hakata neid muutma. Oluline on juhtunut analüüsida - miks ei läinud nii, nagu olid soovinud?

2. Näe edu

Sama oluline on analüüsida, mis läks õigesti. Kui oled midagi saavutanud, mõtle sellele, miks see õnnestus ning mis sai tehtud õigesti. Küsi endalt, mida tasub kordaminekust järgmiseks korraks meelde jätta?

3. Keskendu võimalustele

Keskendu võimalustele, mitte sellele, mida sa ei saa niikuinii muuta. Mis on parim, mida oma eeldustega saad teha.

4. Peta aju

Kui tunned, et asi venib, peta ennast. Aju mõjutab keha rohkem, kui sa seda arvad. Me suudame arvatust palju rohkem korda saata. Sageli on just mõtlemine see, mis seab meie võimetele piirid.

5. Kujutle hetkeks

Kujuta endale enne eesmärgi saavutamist ette, milline saab olema tulemus ning kuidas oleks siis, kui kõik täiuslikult toimiks. Kui võtad appi kujutluspildid, aitab see parandada sinu enesehinnangut ning lihtsustab eesmärgi saavutamist.

6. Usu endasse

Kui soovid oma eesmärki saavutada, on väga oluline tõsta enesehinnangut. Usalda oma keha ja hinge. Mõtle positiivseid mõtteid ning ära lase end teiste negatiivsetest kommentaaridest mõjutada.

7. Ära keskendu ebaõnnestumistele

Kui midagi ei läinud soovitult, siis analüüsi juhtunut, kuid ära jää toppama. Oluline on seejärel kohe edasi liikuda ning järgmisele eesmärgile keskenduda.

8. Positiivne energia

Ümbritse end inimestega, kes usuvad ning toetavad sind, andes seeläbi positiivset energiat. Nii oled õnnelikum ning sinu enesehinnang on kõrgem.

Allikas: http://expressen.se

loe ja kommenteeri