Nüüd on kokkamine lihtsam 21 Veeb

Kaaluabil on rõõm teatada, et kauaoodatud retseptide osa on nüüd valmis saanud. Enam ei pea mõistatama, mida mingi toidupäeviku toit sisaldas, sest kõik on nüüd mugavalt näha.

Retsept lisatakse pärast sisestamist otse toidupäevikusse ning kui lisad mõne retsepti omale lemmikuks, on seda hiljem kergem leida. Toitu valmistama hakates saab mugavalt määrata, mitmele inimesele toitu valmistatakse ning süsteem arvutab automaatselt toitainete hulga inimeste hulga järgi ümber. Enam ei ole vaja köögis arvutiga koguseid jagada.

Retsepti all on näha portsjoni toiteväärtus, sest tavaliselt arvestatakse portsjoni suuruseks 250 grammi. Kalorsust aga arvestatakse tavapäraselt 100 grammi kohta.

Et lihtsustada retseptide valimist vastavalt oma igapäevasele kalorite arvule, on retseptidel küljes kalorsuspunktid.

1 rasvatilk tähendab, et 100 grammi annab 100 või vähem kalorit

2 rasvatilka = 100 grammi annab 100-200 kcal

3 rasvatilka = 100 grammi annab 201-300 kcal

4 rasvatilka = 100 grammi annab 301-400 kcal

5 rasvatilka = 100 grammi annab üle 401 kcal

 

Mida rohkematele inimestele retsept meeldib, seda kõrgemale see otsingus tõuseb. Kui sisestate uusi retsepte, siis on ka fotod toitudest väga oodatud. Nii et fotoaparaadid kätte ja endavalmistatud roogasid pildistama!

Kuna retseptide osa on just avatud, võib ikka ette tulla väikeseid probleeme või märkate midagi, mis võiks olla hoopis teisiti. Seepärast ootame kõiki tähele- ja ettepanekuid aadressile kaaluabi@kaaluabi.ee .

loe ja kommenteeri