On aeg kaalult maha astuda 07 Apr

kaaludKaal võib olla heaks abimeheks oma figuuri hoidmisel, kuid vahel võib head liiga palju saada. Kui mõni alljärgnevast Sinu puhul paika peab, tähendab see seda, et aeg on kaalult maha astuda, kirjutab tappa.se

  1. Muretsed oma kehakaalu pärast juba enne kaalule astumist – kui tegeled just kaalu alandamisega, on normaalne, et muretsed oma kehakaalu pärast, sest soovid näha kaalu alanemist kui kiitust oma tegevusele. On mõistetav, et tunned end pettununa, kui kaal seisab, kuigi oled enda arvates kõik õigesti teinud. Kui iga päev muretsed selle üle, mida kaal homme või ülehomme võib näidata, oled kaalust sõltuvusse sattunud.
  2. Kaalud end rohkem kui kord päevas – kaaluma peaks end kord nädalas, soovitavalt samal päeval ja kellaajal, sest siis on tulemus kõige adekvaatsem. Kui kaalud sagedamini, võib tulemus olla soovitule vastupidine. Kaal muutub iga päev ning sageli ka päeva jooksul mitu korda. Kui sa ei suuda end kaalust eemale hoida ning kaalud mitu korda päevas, on aeg kaalult maha astuda.
  3. Sul on grammidest täpne ülevaade – kui suudad iga päev grammi pealt öelda, palju kaalud või kui palju oled kaalust alla võtnud, on see märk, et kaalud end liiga sageli. Heade tulemuste nägemises pole midagi halba, kuid kaalumise eesmärk peaks olema näha, kas sa järgid oma kaalutrendi või oled kaalus juurde võtnud.
  4. Kaalunumber mõjutab sinu päeva tuju – kui oled kaalust alla võtnud, tunned end kogu päeva rõõmsa ja rahulolevana, kuid kui kaal ei näita soovitud numbrit, oled terve päeva masendunud ja õnnetu. Kuidas oleksid end siis tundnud, kui ei oleks kaalule üldse astunud? Ära lase kaalul oma enesetunnet mõjutada.

Tulemuste nägemiseks on ka teisi võimalusi:

  • Riided on suuremaks jäänud
  • Lihased on muutunud tugevamaks ning rohkem nähtavamaks
  • Vööümbermõõt on vähenenud
  • Tunned end erksamana ning energilisemana
  • Oled rõõmsam, harmoonilisem ning enesehinnang on paranenud
loe ja kommenteeri