Suveks sääred siledaks 11 Jun

Unistad vormikatest jalgadest ning lihastes tagumikust? Soojade ilmadega on aeg ühest riidekihist vabaneda ja kes meist ei sooviks saledaid ning vormis jalgu tulevaseks rannahooajaks? Seda on võimalik saavutada tervislikult toitudes ning koduste harjutustega. Kükid, väljaasted ning jalatõsted paar korda nädalas muudavad jalad siledamaks ning vormikamaks juba paari nädalaga.

Tulemused ei lase end kaua oodata, kui sa sööd tervislikke valke, aeglaseid süsivesikuid, kasulikke rasvhappeid ning treenid paar korda nädalas. Eriti mõnusad on varahommikused jalutuskäigud. Lisaks heale vormile ning kaunimatele tuharatele ergastab see ka sinu vaimu.

Treeni korralikult

Seda, kuhu sinu kehas rasv koguneb, ei ole võimalik muuta. Küll aga saad kontrollida, kuhu soovid lihaseid tekitada. Ära karda suuremaid raskuseid, sest need annavad võimaluse sul jalgu oma äranägemise järgi vormida. Kui suudad teha sama liigutust valitud raskustega kaksteist korda järjest, valisid parajad raskused.

Kontrolli oma tehnikat

Jälgi, et harjutust tehes oleks tehnika õige, vastasel juhul riskid vigastustega. Lihtne reegel on seista paralleelsete jalgadega ning hoida harjutust tehes põlved ja puusad otse.

Treeni vastupidavust

Jooksmine või powerwalk põletab palju kaloreid ning mõjub hästi südamele ja kopsudele. Vastupidavustreening ei vormi aga jalgu, seepärast tasub täiendada vastupidavustreeningut jõusaaliga.

Treeni kodus

Kükid, väljaasted, jalatõsted - need on lihtsad harjutused, mis annavad hea tulemuse, ning mida on lihtne kodus 2-3 korda nädalas teha. Ülesasteid saad aga teha toolile tõustes ja alla astudes.

Koori jalgu

Duši all olles ära unusta oma jalgu kooriva kreemiga koorimast. Nahk saab kaunima läike, lisaks on päevitus kaunim ning kestab kauem.

Kasuta niisutavat kreemi

Kreemita talvest kuivaks muutunud nahka niisutava kreemiga vähemalt kord päevas.

Pruuniks päikeseta

Päikese käes tunde ja tunde praadimine ei ole tegelikult kasulik. Proovi oma talvevalgetele jalgadele pigem libapäevitust, niisutades jalgu paar korda nädalas tooniva kreemiga. Enne on soovitav jalad tavalise kehakreemiga sisse määrida, et tulemus oleks võimalikult ühtlane.

Allikas: http://expressen.se

loe ja kommenteeri