Tõusjaid rohkem kui langejaid 07 Dets

bathroom_scaleNeid, kellel viimasel nädala kaalu juurde tuli, oli arvuliselt rohkem kui neid, keda edetabelis esile tõsta. Aga, nagu me oleme juba korduvalt tähele pannud, see kaalutõus käib lainetena ja järgmisel nädalal on juba hoopis teised tulemused. Keegi, kellel ühel nädalal kaal natuke kerkib, ei peaks veel heituma ja kaalu nurka viskama.

Seekordsed parimad on siin:

aspirin -2,3

hele -1,9
ritzikas -1,8
tinka -1,7
foxlife, donnabella -1,5
eskata -1,4
teelelii -1,3
pekirull, kerttu44, gerli -1,2
deianeira -1,1
tripskiisu, snyggflicka, kessu, liiviki -1
cece, kats23, appike, jumbukas -0,9

Olles kogu seda duellitamist algusest peale jälginud tahaks toimetaja omalt poolt soovitada alustavatele duellitajatele: ärge ühte duelli korraga liiga palju osalejaid kaasake.
Suurt hulka on raskem ohjata ja andmeid/tabelit õigeks ajaks kokku saada. Laias laastus võib öelda, et kui duelli alustab 8 inimest, siis kolme nädala pärast on neid neli ja lõppu jääb vaid 2-3. See tuleb sellest, et liiga suures massis koos kaaluga võideldes ei ole see omavaheline suhtlus enam nii personaalne ja puudu võib jääda teiste toetusest ja heast sõnast.

Kui aga duellis on vaid kuni 3-4 inimest, saavad  neist pikapeale, üksteist lohutades-kiites-ärgitades ja utsitades lausa virtuaalsed sõbrad ning siis on ka raskem duelli pooleli jätta. Mis on ju hea, kui soovitud kaalulangust ei ole veel käes.
Mõnusat üksteise toetamist sel raskel teel kergemaks!

loe ja kommenteeri