Uus võimalus kiidutabelis 07 Veeb

Juba uus kuu ees ja paljudel kaalul uus esinumber, mis kahtlemata tuju heaks teeb. Seekord loeme üle ka need, keda viimased neli nädalat kogu aeg kiidutabelis näha on saanud.

Seekordsed parimad on siin:

katsu55, kikkask, maksike, Gerri, Anne, Donnabella -0,9 kg

Jane26, Juu -1 kg

jänespüks -1,1 kh

tiuks123, Omena, keits, Telts, kopsakas -1,2 kg

šokolaad, myamari -1,3 kg

snyggflicka, eskata, Tipp -1,4 kg

Tulirebane, Lizzie -1,5 kg

Anka73, Krisser -1,6 kg

Kurekatel -1,7 kg

Siiliplika -1,8 kg

Kevadhaldjas -1,9 kg

 

Aga et jutt liiga lühike ei tuleks, luges toimetaja üle, keda ta aasta algusest peale on kõige rohkem kiita saanud. Ja näete mis välja tuli:

4 korda – kopsakas, Lizzie, Donnabella, Elviira

3 korda – Darkness, Juu, Tupsu36, rõõmurull, tiuks123, Krisser, Kurekatel, Tipp,  Tiuks

2 korda – jänespüks, Joanne, Monalar, omamoodi, maksike, tulirebane, kevadhaldjas, Deianeira, anka, anita, Black41, ingi, Kersti, liinak, PalmiAlla, ilumerka, Gerri, šokolaad, Vala, iruntsik59, eskata, Belissimo, Võitja, erene, päevaliblikas, Katsu55, Sibylle

Minu sügav lugupidamine.

 

Kaaluabil on hea meel esitleda oma koostööpartnerit Muinasjutupidu, kes paneb sõbrapäevaks suurima kaalunumbri kaotanud inimesele välja 1000-kroonise kinkekaardi ning teisele kohale 500-kroonise kinkekaardi. Kinkekaart annab võimaluse nimetatud vääringus Butiigist Muinasjutupidu laenutada või osta peo- või pulmarõivaid, kasutada peokorralduse eest tasumisel, näiteks paluda sõbrakuul organiseerida üllatuste õhtusöök kallimale lumes, või miks mitte tellida  enda järgi valmistatud rõivad või teha nimelise tikandiga voodipesu või käterätid.

loe ja kommenteeri