Meridiaanijooga parandab seedimist 20 Nov

Meridiaanitreening e. meridiaanijooga on lihtne ja tõhus meetod vabanemaks erinevatest terviseprobleemidest nagu ala- või ülaseljavalud, põlvevalud, peavalud, kõrge või madal vererõhk, seedimisprobleemid. Meridiaanijooga abil on võimalik saavutada häid tulemusi kehakaalu alandamisel, stressi vähendamisel ning väsimussümptomite puhul.

Meridiaanijoogas on ühendatud iidsed teadmised keha energiavoo liikumisest tänapäevaste arusaamadega keha liikumisaparaadist ja füsioloogiast. Joogaõpetus, Hiina traditsiooniline meditsiin ja Jaapani päritoluga shindo moodustavad selles treeningus ühtse terviku.

30. novemrbil toimuval treening-koolitusel Budakoja saalis õpitakse lihtsaid ja tõhusaid harjutusi seedimise parandamiseks ja ainevahetuse kiirendamiseks. Harjutused on lihtsad ja jõukohased igaühele. Suure osa neist moodustavad nipid, mida saab igapäevaselt kasutada või teatud sümptomite ilmnedes praktiseerida. Seminaril õpetatakse nii liikumisi kui punktimassaaži punkte, enesemassaaži võtteid ja hingamist. Kõik õpitavad harjutused tehakse praktikas läbi.

Harjutuste hulka kuuluvad:

  • Mao ja põrna tööd soodustavad kinesioloogilised liigutused;
  • energia alakõhtu kogumine ning harjutused seedimise soodustamiseks;
  • kõhuhingamine;
  • keha energiaringlust soodustav massaaž ja seedimist parandav punktimassaaž;
  • harjutused kehakaalu langetamiseks ja keha toksiinidest puhastamiseks.

Treening toimub 30. novembril kell 18.30-20.00 Budakoja saalis, mis asub aadressil Luha tänav 1. Osalustasu 15 eurot sisaldab nii treeningut kui kirjalikke materjale harjutustest. Vajalik on eelnev registreerumine, saates e-kiri meiliaadressile annetipner@gmail.com või helistades telefonile 56453219.

Seminari tasu tuleb kanda Swedbanki arvele nr 1103073470 Anne Tipner-Torn. Ettemaks tagab koha seminaril!

Oled oodatud tegema kingitust iseendale!

loe ja kommenteeri