Mida teha, et dieet õnnestuks? 02 Mär

Võta rahulikultKehakaalu alandamise ning treeningutega alustamise puhul on oluline kaaslase tugi, mis suurendab ka õnnestumise võimalust. Kui oled oma pingutustega üksi, on suur oht laisaks muutuda või otsusele käega lüüa. Lisaks muutub teiste toel ja abil kogu kalorite lugemine ning treeningutes osalemine lõbusamaks. Miks mitte planeerida koos nädala söögikordi, koostada nädala treeningkava või leppida kokku konkreetsed päevad koos treenimiseks.

Et jõuaksid oma eesmärkidele lähemale, soovitame need suurelt kirja panna ning ka oma kaaslase ja sõpradega jagada. Nii tunned endal suuremat survet lubadustest kinni pidada. Oluline on endale seada ka realistlikud eesmärgid. Esmalt pigem väiksemad, mida on võimalik hiljem muuta. Kui eesmärk tundub liiga kauge ja kättesaamatu, on oht kiiremini käega lüüa.

Miks mitte eesmärgi täitmise puhul endale ja kaaslasele midagi toredat lubada. Näiteks ühine teatrikülastus, väljasõit põnevasse kohta, nädalavahetus SPAs. Oluline on üksteise edusamme märgata ja neid tunnustada.

Kaaslase või sõbraga koos on kaalu alandamine ja treenimine põnevam. Lihtne on omavahel jagada nippe, treeningmeetodeid ja eesmärke ning mis kõige tähtsam, tuge. Kui oled otsustanud kaalu alandada või alustada treenimisega, otsi omale kaaslane ning eesmärk ei tundugi enam nii kauge ja hirmutav.

loe ja kommenteeri